dinsdag 4 januari 2011

Het verslag van Kind&Gezin

Vandaag Flo's eerste bezoek aan Kind&Gezin. We verwachtten ons aan uitspraken als 'oei, jullie kindje lijdt aan reuzengroei' of ' ze is wel wat dik voor haar leeftijd' maar het viel allemaal goed mee. Flo zit perfect op de curve en is dus 'normaal'. Dat is de zin die elke ouder wil horen: ' proficiat, uw kind is normaal'.
Met haar 58,2 cm is onze dochter wel wat aan de grote kant maar haar gewicht (5,7kg) en lengte staan perfect in verhouding, jeej. Lehla en Flo kregen allebei lovende kritieken en complimentjes van de madammen van K&G over hoe flink ze wel waren.
En dan kwam het minder leuke gedeelte; voor ons Flo dan toch. Haar allereerste prikjes! Papa was stoer genoeg om zijn dochter vast te houden en toen verdwenen de naalden in Flo's erg mollige doch petieterige billetjes. Het duurde niet lang voor onze Poekie begon te huilen maar toen ze te eten kreeg was het grote verdriet snel over. En nu maar hopen dat we vandaag of morgen geen koorts krijgen...

2 opmerkingen:

  1. Nu al spuitjes? Amaai, wat gaat het snel! Idd, hopelijk heeft ze er vandaag geen last van?

    En dat de zusjes zo braaf waren, verbaast me niks! Gijle hebt daar twee schatten rondlopen/liggen.

    dikke bees

    PS: wat ben ik blij dat Flo "normaal" is; hoewel te normaal lijkt me ook weer niet tof :-p

    PPS: en nu weer verder werken voor stomme deadline numero 57895213654 die binnen 12u voorbij is. en dan op naar deadline numero 57895213655...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ons kennende zal er wel nen hoek af zijn ze ;-) Ik ben keihard mee aan 't aftellen zodat je eindelijk geen deadlines meer hebt maar gewoon is heel rustig van het niets doen kan genieten... We kijken uit naar zondag!

    BeantwoordenVerwijderen