woensdag 20 april 2011

Flo zegt papa!

Dat is toch wat Jim gelooft... Soit, ze brabbelt wel schattig dus wou je dat niet onthouden. Kan je op je gloednieuwe laptop naar je metekindje kijken :-).


donderdag 14 april 2011

Happy Birthday tooooo you!

Ilona,

Morgen is het je verjaardag, jeej! We denken hier vollenbak aan jou en zullen er ook eentje op drinken. Je cadeautje is ondertussen ingepakt en staat op je te wachten tot je terug komt. We missen je hier wel hoor! Het is vandaag weer Grey en das toch niet hetzelfde dan met jou en een Havanake erbij... Ik vermoed dat je daar de tijd van je leven hebt dus geniet er maar vollenbak van! Hopelijk was de tijd met Joris de max! Laat snel iets weten he, zodat we zeker weten dat je daar nog ergens veilig en wel rond loopt.
Dikke kus,
Jess

Een leuke verjaardag gewenst op een idyllische plaats in de hoop dat je Jorisje er ook nog zal zijn. Blaas die negenentwintig kaarsen snel uit.
jim

Heppie Buirtteej toe joe in de wei staat een koe en die koe zegt aai loffe joe, heppie buirtteej toe joe!
Kus en knuffel,
Lehla x
Het is zo vreemd dat jij aan de andere kant van de wereld zit, ik snap het niet zo goed. Ik zou je zo graag al mijn nieuwe kunstjes laten zien en met jou een beetje brabbelen over de dingen die belangrijk zijn in mijn leven: mijn voetjes, mijn vriendjes bij de onthaalmoeder, mijn nieuwe speeltjes en mijn grote en kleine verdrietjes. Ik wil met je lachen en gibberen om kleine dingen en bij je liggen als ik het moeilijk heb; als ik koorts heb van mijn prikjes, als ik weer is gedwongen word vieze patatjes te eten of als ik last hebt van mijn tandjes die willen doorbreken. Als je terug komt halen we hopelijk al de verloren tijd in en geven we elkaar plakkerige slijmerige knuffels tot we het beu
zijn!
Dikke knuffel en zwaaitje met mijn handje,
Flo x